Duurzaamheid

Met kleine stapjes op weg naar een steeds duurzamer sportmerk.

Vanaf het begin willen wij ook ons steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst. De eerste stappen naar een duurzame toekomst zijn gezet. We hopen dat we in de toekomst nog veel meer kunnen betekenen voor een groenere wereld.

Wat doen wij nu om te bouwen aan een duurzamere wereld?

  • Onze producten worden in lage oplages besteld. Hierdoor blijven er weinig tot geen producten over, waardoor wij niet onnodig veel kleding moeten weggooien of laten liggen.
  • Onze producten proberen wij zo tijdloos mogelijk in te richten. Zo zijn onze sportshirts volledig gesublimeerd, waardoor de logo’ s niet verslijten en er extra veel gesport kan worden in onze shirts.
  • Onze pakketten worden geleverd in een verzendzak die altijd door de brievenbus past. Hierdoor kan het pakket altijd de volgende dag bezorgd worden, zelfs als de klant niet thuis is. Daarnaast is de verzendzak herbruikbaar, waardoor je bij retourzendingen dezelfde verzendzak kan gebruiken.
  • Bij elke levering wordt een bedank kaartje meegeleverd. Al onze kaartjes en zelfs de enveloppen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Uiteraard zullen wij altijd onze oren en ogen openhouden om HYNX een nog duurzamer merk te maken. Mocht je ons hierbij kunnen helpen, dan horen wij het heel erg graag.

Aangezien je dit artikel leest, ben je hoogstwaarschijnlijk zelf ook op zoek naar een duurzamere kledingkast, heel goed! Wat kan jij met onze producten doen om bij te dragen aan een schoner milieu?

Was jouw kleding zo koud mogelijk, want hierdoor wordt jouw energieverbruik beperkt.

Ga op zoek naar een duurzaam wasmiddel. Een vloeibaar wasmiddel is namelijk duurzamer dan het gebruik van waspoeder. Het waspoeder schuurt namelijk een klein beetje de kleding, waardoor er microdeeltjes loskomen.